torsdag 8 juli 2010

Western Express - Check!

I am in Pueblo, where the Western Express route ends. Tomorrow I will continue on the TransAmerica Trail.

It is time to start chewing miles, and I have just had some more music so I feel quite up for it!

6 kommentarer:

Blogger John Harris sa...

Monica,

Fabulous news! I am so happy to hear of your accomplishment. That was a tough ride, good for you! Hope you are well.

Take care,
John

9 juli 2010 kl. 15:03  
Anonymous Louise H sa...

Monica! Vilken stålkvinna du är! Jag har läst igenom alla inlägg nu (sent som tusan, men ändå) och tycker att du är fantastisk! Heja på, klart att du snart har lagt hela Amerrikat för dina fötter (och hjul)! Så, nog med utropstecken. Hoppas att du har hälsan och att du bara träffar trevliga människor.

Själv sitter jag på ett riktigt varmt hotellrum i Amsterdam. I kväll är det fotbollsfinal och folk har låtit oss förstå att den inte lär passera helt obemärkt ...

Om du vill ha energi av en låt skulle jag rekommendera Temple of Love (touched by the hand of Ofra Haza) med Sisters of Mercy. Den är lång och passar bra att ha på repeat.

Och SOM jag har skrattat åt din tokdissning av Grand Canyon!

Må väl, kör så det ryker och unna dig en kall bärsabira.

Många hälsningar och kramar!
/Louise

11 juli 2010 kl. 05:11  
Blogger ACROSS THE US sa...

John: Well, I always get up again. But I had to struggle some, that is true. However, I never had any doubt about making it - and I also never had any doubts about you either.

Louise: Sisters of Mercy och Ofra Haza skulle sakert funka utmarkt, och aven kannas mer som jag an Ace of Base och Spice Girls (som dock har pushat pa bra i uppforsbackarna och i motvinden!) - enne... groetjes aan Amsterdam... At mycket patat och dubbelvla!

11 juli 2010 kl. 05:56  
Anonymous Anna sa...

HEJ!! Sent omsider har även jag hittat hit... Otroligt kul att läsa! Kommer ihåg förra sommaren när du pratade om detta och där skulle det stanna för 99.9% av befolkningen, dock inte för dig! Själv är jag i Älvdalen och har idag varit med om det mest dramatiska som kommer att hända mig denna sommar - ett flera timmar fruktansvärt åskoväder som cirklade runt oss. Brandbilarna for i skytteltrafik, men våra hus klarade sig. I morgon går det tillbaka till det normala och gräsklippningen blir det mest spännande på dagordningen...
Hela huset här (förutom jag även M, höggravid K, Ulf och ligisterna som just nu sover) hejar på dig!!!
KRAM/Anna

13 juli 2010 kl. 14:57  
Anonymous Malin sa...

Hej Monica!

Jag antar att du redan vet att Holland snubblade på målsnöret. Spanien gjorde mål i förlängning och vann för första gången fotbolls-VM.
Om fyra år får vi hoppas att Sverige är med igen :-)

Här hemma har vi kommit in i semesterlunken. Dagens små vardagsdiskussioner handlar om vad vi ska grilla, vart ska vi åka och bada och hur många krabbor vi fiskat upp den här gången. Det är härligt med sommar och semester!!

På fredag ska vi för första gången testa på husvagnscamping... min man är inte helt förtjust i idén och är övertygad om att alla på hela campingen ska skratta när vi dundrar in och ska försöka få vagnen och förtältet på plats. Själv går jag hemma och gnolar "Man ska ha husvagn" för att retas lite extra :-)

Trampa på!
Kram Malin

14 juli 2010 kl. 00:53  
Blogger ACROSS THE US sa...

Anna: Jag tankte pa Kerstin samma dag som du skrev inlagget, och funderade lustigt nog ganska lange pa om hon ville ha nagra barn eller inte (hon ar ju inte Dette langre...) och nu vet jag. Halsa och gratta!

Malin: Det ar ratt at fotbolls-Holland. Jag minns alltfor val en tokjamn SE-NL-match med forlangd speltid plus straffsparkar som de slutligen, pa ren flax naturligtvis, rakade vinna. Nu fick de igen. Ha!

Jag ska tanka pa er och husvagnen imorgon! :-)

15 juli 2010 kl. 17:38  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida